Drupal

Drupal er det bedste CMS til store som små webprojekter, og vi kan hjælpe jer med at udnytte det maksimalt

Med Drupal får I en professionel skalerbar løsning, der med brug af nogle af de tusindvis af gratis moduler der er til rådighed, kan tilpasses lige præcis jeres behov. Drupal benyttes af alt fra små webshops til store nationale og internationale brands. TV2, Det hvide hus, Tesla - alle bruger de Drupal.

Drupal er Open Source, hvilket betyder at der er tusindvis af frivillige, der arbejder med at forbedre koden. Samtidig er den gratis og licensfri, og kan installeres ved lige netop den hosting leverandør man måtte ønske.

Vi udvikler jeres nye webshop i Drupal Commerce

Med Drupal Commerce er I lynhurtigt kørende med en ny webshop. Drupal Commerce er et omfattende e-handelsmodul, der tilbyder jer al den funktionalitet der er nødvendig for at drive en professionel webshop; løsningen understøttes af alle større danske og internationale betalingsgateways, og skalerer til lige den størrelse I har brug for nu og i fremtiden. Få en shop der matcher jeres brand og understøtter salgsprocessen.

Vi vedligeholder og udvider eksisterende Drupal-løsninger

Har I allerede en Drupal-løsning der kræver en opstramning, udvidelse, eller blot et service-eftersyn, hjælper vi meget gerne.


Kontakt

Drupal udvikler, John V. B. Doktor

Kontakt


Få et design der understøtter alle platforme

Hjemmesider skal kunne ses på alle platforme uden problemer. Med responsivt design får I en side, der automatisk tilpasser sig den enhed den ses på, uden I skal lave separat indhold. Det vil sige at jeres webshop automatisk vises perfekt, uanset om den tilgås fra en Smartphone eller fra en hjemmecomputer.

Lad os hjælpe jer med jeres nye responsive hjemmeside