Projektledelse

Enhver opgave hos os er et projekt

Det vil sige at en opgave har en start og en slutning, og har et konkret mål der skal opnås gennem en række aktiviteter.

Typiske opgaver vi påtager os kunne være

  • Udvikling af en ny firmahjemmeside
  • Integration mellem en webshop og backoffice
  • Opsætning af betalingsmodul på en hjemmeside
  • Udvikling af en veldefineret komponent til et eksisterende system

Scrum og Agil ledelse

Som oftest arbejder vi agilt - typisk vil det være i en lettere modificeret form for Scrum - hvor vi løbende samarbejder med kunden, viser vores fremskridt, og bliver enige om den videre fremdrift. Det betyder også at vi som oftest ikke har alting definderet 100% fra starten af, men at både vi og kunden undervejs bliver klogere på hvad der virker godt, og hvad vi ønsker at ændre, inden vi kommer for langt ind i projektet, og således sparer vi tid og penge, samtidig med projektet bliver sjovere for alle parter.


Kundeinddragelse

Vi arbejder meget tæt med vores kunder, og inddrager dem løbende i processen. På den måde fanger vi små misforståelse i opløben inden de bliver til store problemer, og samtidig giver det os mulighed for at ændre retning i tide, hvis det viser sig at verden har ændret sig på en måde, så den løsning vi arbejde med også bør ændre sig. I den forstand forsøger vi at omfavne den agile tilgang til projektet så meget vi kan.


Kontakt os for en snak om hvordan vi kan hjælpe

John V. B. Doktor, telefon: 61 277 366

Kontakt