Om Doktor IT

Doktor IT tilbyder konsulentydelser indenfor alle områder af softwareudvikling, enten direkte som konsulentvirksomhed eller ved totalentreprise på et udviklingsprojekt. Herunder benyttes egne ressourcer såvel som en række yderst kompetente samarbejdspartnere.

Hvis du vælger Doktor IT som leverandør, får du i os en solid sparringspartner med masser af erfaring. Vi har arbejdet professionelt med IT siden 1997 indenfor en lang række domæner og med en bred vifte af teknologier og processer lige fra udvikling af en flysimulator til træningsbrug af piloter til realtidsbehandling af værdipapir-transaktioner. Vi kan hjælpe dig med udvikling, projektledelse, og arkitektur, og hjælper gerne med kommunikationen i spændingsfeltet mellem forretning og udvikling.

Vi træder lige så gerne ind midt i et projekt der mangler forstærkning, som vi deltager på et projekt fra analysestart til implementering, og har stor erfaring med begge typer opgave. Til et projekt bringer vi den erfaring der er nødvendig for at gennemskue komplekse problemstillinger, og bryde dem ned i håndterbare størrelser; på den tekniske side kan vi træde ind i de fleste typer opgaver, men har en forkærlighed for Saas-projekter, opgaver med en del database arbejde, og opgaver af høj kompleksitet. Desuden hjælper vi gerne med indføring af nye metoder og ny teknologi i organisationen.