Komplette løsninger

Hvis du ønsker en komplet IT-løsning, uanset om det er en mindre hjemmeside eller en større løsning, kan vi være behjælpelige.

Tilretninger

i tilbyder tilretning af eksisterende løsninger såvel som komplet nyudvikling. Vores kompetencer spænder bredt, og tilretter gerne dit Wordpress eller Joomla site, eller din hjemmebyggede løsning, men når det kommer til standardiserede webløsninger, kommer vi ikke uden om at vi har en forkærlighed for Drupal.

Mindre løsninger

Mindre webløsninger kan være alt fra en simpel hjemmeside til kostumisering af en webshop. Med en solid baggrund indenfor webudvikling, kan vi meget hurtigt levere solide løsninger, der passer til dine behov.

Vi vil typisk foreslå at benytte en standardløsning der tilrettes, hvis det på nogen måde er muligt, for på den måde at holde udgifterne nede, men tilbyder naturligvis også at udvikle løsninger helt fra bunden.

Større udviklingsopgaver

Har du en større integrationsopgave til virksomhedens CRM-system, eller skal du have udviklet et communitysite fra bunden, er vi ovre i de større løsninger, men her er vi også meget behjælpelige, og hjemmevante.

En opgave af en større kaliber vil typisk starte med et større forventningsafstemnings- og kravafdækningsforløb, for at sikre at du får netop den løsning du efterspørger, til den rette pris og rette tid.

Drupal

Som nævnt elsker vi Drupal, og har stor erfaring med opsætning, tilretning og udvikling af moduler. Vi har lavet alle størrelser websites, fra den lille webshop til den store løsning med mange tusinde daglige brugere. Ingen opgave er for lille eller stor; tag fat i os, og lad os finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om muligheder.